Ακολουθήστε μας για να μαθαίνετε νέα μας
Έπιπλο Πρότυπο Θεσσαλονίκη

Καλέστε μας: 2310706119

Viber: 6932100460

Καθημερινά 9-2μμ και 5-9μμ / Σάββατο 9-2:30μμ

Email: info@protypo.gr

Λαμβάνουμε τα email 24/7

και απαντάμε το συντομότερο δυνατό

Επιλέξτε ύφασμα για το σαλόνι σας μέσα από μεγάλη ποικιλία

Πατήστε εδώ
Νέες Υπηρεσίες

Για περισσότερες πληροφορίες ρωτήστε μας για την αλλαγή υφασμάτων και την επισκευή επίπλων.

Πατήστε εδώ

Παντρεύεστε;;;;;

Ψάχνετε νυφικό;!!;;

Πατήστε εδώ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Ο παρών ιστότοπος: protypo.gr αποτελεί την ηλεκτρονική προβολή των προϊόντων που κατασκευάζει, εμπορεύεται και εν γένει πωλεί το κατάστημα Επίπλων Πρότυπο Στέργιος Κιοσσές, το οποίο και έχει τη φυσική του έδρα και ύπαρξη στην οδό: Εθνικής Αντιστάσεως 91, ΤΚ: 56224 και με τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 706119 στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Οι όροι που παρατίθενται παρακάτω ισχύουν στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα ολοκλήρωσης παραγγελίας, παρά μόνο με τη φυσική συνάντηση των ενδιαφερόμενων στην έδρα της επιχείρησης.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Κατά τη διάρκεια της περιήγησης στα περιεχόμενα του Ιστότοπου protypo.gr ΔΕ συγκεντρώνονται ούτε ζητούνται προσωπικά δεδομένα. Τοποθετείται απλά το απαραίτητο αρχείο cookie για τις εμφανιζόμενες σελίδες - περιεχόμενα, η διαγραφή του οποίου και είναι στη διακριτική ευχέρεια του διαδικτυακού επισκέπτη.

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ

Η πλειονότητα των προϊόντων στον Ιστότοπο protypo.gr περιέχει πληροφορίες και για την τιμή των προϊόντων αυτών. Το σύνολο των αναγραφόμενων τιμών είναι ME ΦΠΑ. Οι τιμές αυτές δεσμεύουν συμβατικά την επιχείρηση protypo.gr Στέργιος Κιοσσές. Οφείλει να γίνει σαφές ότι, λόγω της φύσης των εμπορευμάτων, οι τιμές αφορούν τα προϊόντα με τις διαστάσεις, χρωματισμούς και υλικά που παρουσιάζονται και τυχόν επιθυμία ή/και ανάγκη του ενδιαφερόμενου για ειδική κατασκευή ή/και αλλαγές στα χαρακτηριστικά των προϊόντων οδηγεί σε αποδέσμευση της επιχείρησης protypo.gr Στέργιος Κιοσσές από τις τιμές αυτές. Επίσης γίνεται γνωστό ότι η επιχείρηση protypo.gr Στέργιος Κιοσσές, τελεί διαρκώς κάθε δυνατή προσπάθεια για έλεγχο των αναγραφόμενων τιμών και για το λόγο αυτό διατηρεί το νόμιμο δικαίωμα περιορισμού της ευθύνης της για τυχόν ορθογραφικά ή/και αποτυπωτικά λάθη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  • Εθνικής Αντιστάσεως 91, Εύοσμος 56224 Θεσσαλονίκη
  • 6932100460
  • 2310706119
  • 2310778521
  • info@protypo.gr

Για να σας παρέχουμε την καλύτερη online εμπειρία, χρησιμοποιούμε cookies.